Empresa

Mecanitzats Rodater

Mecanitzats Rodater som la tercera generació d’una empresa familiar fundada l’any 1953 per Josep Tañà i Vilaplana. Inicalment estava situada al centre del poble de Roda de Ter i desde 1988 estem ubicats a la zona industrial de a Les Masies de Roda.

Desde el 2017, disposem de noves instal·lacions que ens permeten separar el taller de mecanització, del taller de soldadura i muntatge. Ens dediquem a la construcció mecànica en general i estem especialitzats en tot tipus de mecanitzats. Al llarg de tots aquests anys hem tingut un creixement progressiu, en aquest 2022 incorporem nova maquinària per adequant-nos a les noves tecnologies.
Disposem de maquinària de gran i petites dimensions, un personal experimentat i una oficina tècnica, que permet oferir al client la màxima qualitat.

A dia d’avui, treballem per un gran ventall de sectors com el ferroviari, separació magnètica, reciclatge, alimentari, agrícola, manutenció, reparació industrial, construcció d’utillatges etc.

El nostre objectiu és proporcionar als nostres clients el millor servei de mecanitzats a través de l'última tecnologia en maquinària, al costat d'una excel·lent qualitat i compliment dels temps d'entrega. Destacant la nostra dinàmica de treball basada en la qualitat i rapidesa.